Southern Implants

The Brightest Ideas in Dental Implants

Southern Implants 1987 yılında kurulmuş bir dental implant markası ve üreticisidir.
Uzmanlarımız yardımıyla geliştirilen ürünlerimizi dünyanın en yenilikçi ürün yelpazelerinden biri yapan ve sürekli yenlenen teknolojimiz sayesinde gelecek trendleri oluşturmak üzere, sürekli gelişen araştırma & geliştirme çabalarımız siz diş hekimliği prfesyonellerine devamlı mesleki gelişim olanağı sağlar. Southern Implants günden güne size daha çok seçenek sunmaya yatırım yapar.

Southern Implants Cochrane Collaboration Review ( Esposito M; Worthington H; Thomson P ve Couldhard P ) tarafından dünya çapında sadece 4 implant firmasına verilen ”Düzenli klinik araştırmalar ve yeterli bilimsel çalışmalar” ödülüne layık görülmüştür.

Southern Implants sadece Amerika kıtasının lider implant üreticisi değil, aynı zamanda İngiltere’de ve Avustralya’nın implant pazarında önemli bir müşteri ağına sahiptir. Üretim tesisleri Güney Afrika Irene ve Kaliforniya-Amerika’dadır.

– Tri-Nex Connection Implants
– Tri Nex Connection, Co-Axis Implant
– Tri-Nax Connection, Tri-MAX Implants

Southern Implants,

Inovasyon ve uzmanlığın birleştiği marka

Southern Implants dental implantlarda araştırma, geliştirme ve üretimde 20 seneyi aşkın uzmanlık kazanmış implant sistemlerini temsil eden bir markadır. CapeTown’da kurulmuş olan firma daha sonra Keystone adlı Amerikan firması ile şirket birleşmesi yaşamıştır. Günümüzde California ve Irene’deki merkezlerinden yönetilmektedir. Üretim İngiltere, California ve Cape Town fabrikalarında gerçekleşmektedir.

Parlak fikirlerden faydalı çözümlere

Her uzmanlığın kendi ihtiyaçları vardır. Southern İmplants süregelen araştırma ve yeni yaklaşımlarla alternatif tedavi opsiyonları sunmaktadır.Bu çalışmaların sonucunda inovatif ürünler ve hizmetlerle hekimlerin kaliteli ve uygun fiyatlı ihtiyaçlarına çözümler sunmaktadır. Tanınmış implant firmalarına olan uyumluluğu, yüksek eğimli vakalarda mükemmel sonuçlar çıkaran Co-Axis serisi implantları (Benzersiz Angle-Top Konik Yapılı Form 12° ve 24°) geleneksel implant çaplarının üstünde ölçülerde olan MAX implant konsepti gibi birçok ileri-teknoloji ürün gamına sahiptir.

Tri-Nex Bağlantı Çözümleri

Tri-Nex bağlantıya sahip ürünlerimiz primer stabilite için optmize edlimiştir ve immediat yükleme tekniğiyle tamamiyle uygundur.

– Benzersiz Angle-Top konik yapılı form ile açılarla 12° ve 24°uygulama olanağı sağlar.
– İmplant uzunlukları 7-16mm
– İmplant çapları 3,5 – 6mm
– 45° & 55° Zygomatik implant, yük dağılımı için optimize için geliştirilmiştir.
– Pazardaki diğer markaların ürünleriyle uyumluluk göstererek, hastalara daha fazla seçenek sunma imkanı sağlar.