Thommen Medical

Thommen İmplant Sistemi

Thommen Medical özenle hazırlanmış kendi tasarımlarını, üretimini ve kalite kontrollerin en yüksek standartlarda, İsviçre’nin en tanınmış saat ve teknoloji üreticilerinin merkezindeolan, kendi üretim tesislerinde, siz diş hekimliği profesyonelleri için gerçekleştirdiği üretimden dolayı gurur duyar.

Thommen Medical müşterilerine dental implantoloji alanında 25 yıla uzanan klinik deneyimlerini kapsamlı bir tıbbi portföy içerisinde sunar. Yerel ve uluslararası alanda işbirliği içinde çalışan doktorlar ve tanınmış akademik enstitüler bize, sizlere daha hassas ve kullanımı kolay implantlar sunmamızda yardımcı olmaktadır.

Bu özellikler sizlere olağanüstü estetik ve mükemmel klinik sonuçlar sunmanıza olanak sağlar. Thommen Medical’in İsviçre’nin çeşitli şehirlerinde şubeleri, Almanya, Benelux, Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri, Asya ve Orta Doğu ülkelerinde çeşitli dağıtım ortakları ve distribütörlük anlaşmaları vardır. Thommen Medical hisseleri iki özel yatırımcı gruba ve Novartis firmasına aittir.

Mükemmel bir uyum...

25 yıllık güvenilirliği ile Thommen İmplant Sistemi kullanım kolaylığı ile birlikte mükemmel klinik sonuçlar sunmaktadır.

Thommen Medikal İmplant Sistemine bir bakış

– Tüm ihtiyacınız iyi tasarlanmış tek bir cerrahi set
– Birkaç frezleme basamağı ile implant yatağının hazırlanması
– Tasarım ödülü sahibi ergonomik yardımcı aletler

Ödüller

Reddot Design Awards